O Navi - Navaboats - Vaše veleposlanstvo za plovidbu (2024)

 • Nava
 • Charter
 • Prodaja brodova
 • Volvo Penta

S više od 30 godina iskustva u nautičkom poslovanju, mi u Nautika Centar Nava znamo, želimo i trebamo Vam pomoći da zavolite plovidbu jednako kao i mi.

“Ne možeš kupiti sreću. Ali, možeš kupiti jahtu, što je skoro isto.”

Jamstvo kvalitete i sigurnosti

Teško je riječima izraziti našu strast prema plovidbi. Stoga je najbolje da brojke pričaju umjesto nas!

34 godine u poslu

150 tisuća gostiju (tu ne stajemo…)

40+ brodova u floti

2 baze na Jadranu

Nava Boats Hrvatska

Nautika Centar Nava, ili kako je neki znaju pod Nava Boats, započela je s radom još 1990. godine i to kao tvrtka za iznajnajmljivanje plovila. Bili smo uvjereni tada, a to vjerujemo i sada, da svatko treba imati priliku uživati u plovidbi. U novoj tržišnoj ekonomiji, bili smo jedna od prvih tvrtki u Hrvatskoj koja je nudila najam brodova.

Kasnije smo proširili svoje poslovanje na prodaju brodova, a zatim postali i Volvo Penta Centar. Danas smo ovlašteni distributeri nekih od najpoznatijih proizvođača brodova na svijetu: Beneteau, Lagoon, X-Yachts, Sea Ray, Boston Whaler, Riviera Luxury Yachts, Tiwal jedrilice, Nimbus Boats i Saxdor Yachts.

Navino poslovanje

Ukratko, tri ključne poslovne djelatnosti tvrtke Nava Boats su najam brodova, prodaja brodova i Volvo Penta distrubucijski zastupnik. Ove tri djelatnosti koegzistiraju i međusobno se nadopunjuju. Ono što nas čini pouzdanim partnerom jest cjelovita usluga koju pružamo našim klijentima.

Doista, smatramo da smo Vaš stručni partner za plovidbu u Hrvatskoj jer smo eksperti za:

 • Brokerstvo – kupnja ili prodaja rabljenog broda može biti vrlo jednostavna i bez komplikacja.
 • Pomoć i savjetovanje u svakom aspektu kupnje ili prodaje broda. Od prijevoza broda, uvoza, registracije, svih pravnih i/ili financijskih pitanja, osiguranja, veza, nautičke opreme, do svih modifikacija koje Vam mogu zatrebati na brodu.
 • Postprodajne usluge – opremanje Vašeg plovila u svakom pogledu. Na primjer, ako vam trebaju jastuci, tende, vitla, gennakeri. Čak i manje modifikacije rasporeda su naša specijalnost. Osim toga, naš električari, stolari, i serviseri za motore uvijek su tu kako bi udovoljili Vašim potrebama.
 • Servis motora – izvanredna usluga održavanja brodskog pogona zadatak je našeg odjela Volvo Penta. Odjel se sastoji od radionice i trgovine rezervnim dijelovima s optimalnom zalihom, te prostora za obuku i edukaciju.
 • Upravljanje čarterom – pretvaramo Vašu kupnju u investiciju, a Vi samo uživate u svim pogodnostima brodovlasništva. To je jedna od naših mnogih specijalnosti.
 • Čarter brodova– rezervacija pravog broda za Vašu grupu, predlaganje ruta, pronalaženje odgovarajuće posade (skiper, domaćica, kuhar).
 • Turistički agent i organizator događanja – Podignite Vaš sljedeći poslovni susret na višu razinu i organizirajte ga upravo na – jahtama, Nava je tu za vrhunsku uslugu. Organizirali smo desetak regata na Jadranu sa stotinjak sudionika na svakoj. Osim toga, korporativne regate i team building eventi su također naše specijalnosti.

Na svemu navedenom radimo protekle 34 godine i radujemo se svakom novom izazovu. Na kraju, ne smijemo zaboraviti i računovodstvo, marketing i menadžment, koji također uvelike doprinose ostvarivanju ciljeva naše tvrtke.

O Navi - Navaboats - Vaše veleposlanstvo za plovidbu (8)
O Navi - Navaboats - Vaše veleposlanstvo za plovidbu (10)

Misija i vizija

Sve za strastvene nautičare – to je ukratko opis Nave!

Naša vizija je ostati vodeća tvrtka u nautici na hrvatskom i europskom tržištu, kao i tržištima izvan Europe. To planiramo postići održavanjem kvalitete i izvrsnih odnosa s kupcima.

Naša misija je osigurati stabilan rast naše tvrtke. Nadalje, trudimo se zadržati i privući najbolje zaposlenike te ulažemo u njihovo obrazovanje i osposobljavanje. Ovo će nam, bez sumnje, pružiti konkurentske prednosti na relevantnim tržištima, i omogućiti nam da održimo visoku kvalitetu usluge bez smanjenja cijena.

Nava Tim

Najveće bogatstvo Nautika Centra Nave svakako je naš tim.

Okupili smo tim dobro osposobljenih, obrazovanih stručnjaka koji pružaju iznimne usluge, bilo da želite kupiti novu ili rabljenu jahtu, opremiti je za različite svrhe, tražite vrhunske čarter brodove na hrvatskom tržištu, ili organizaciju događanja i paketa – to su sve naše specijalnosti. Nadalje, naš Volvo Penta odjel i održavanje motora jamče bezbrižno iskustvo plovidbe. Čarter menadžment jahti naše je područje stručnosti. Ukoliko razmišljate o investiranju u brod, i o tome je li to pravi korak za Vas, Nava tim ima sve potrebne izračune i projekcije troškova i prihoda kako bismo Vam olakšali odluku.

Upoznajte Nava tim

O Navi - Navaboats - Vaše veleposlanstvo za plovidbu (11)

Nava ekskluzivni paketi

Iskusite najbolji čarter u Hrvatskoj s Navom.

Svakako, vjerujemo da biste trebali u potpunosti uživati u vremenu provedenom u plovidbi s obitelji, prijateljima ili poslovnim partnerima. Naš tim, s više od 30 godina iskustva u pružanju iznimnih avantura na moru, stoji Vam na raspolaganju. Samo nam recite što želite, i prilagodit ćemo jedan od naših ekskluzivnih Nava paketa prema Vašim potrebama i željama. Ako želite nešto potpuno novo, s povjerenjem se možete prepustiti jer poznajemo najpouzdanije dobavljače, najbolje restorane, suradnike, rute za jedrenje, skrivena mjesta i mnogo toga. Bez obzira želite li opuštajući odmor, uzbudljive izlete ili jedriličarsku obuku s profesionalcima, javite nam svoje želje, a mi ćemo ih pretvoriti u stvarnost.

Nava ljetne priče

Recenzije gostiju s naših brodova. Pogledajte njihove ljetne priče i saznajte više o njihovom iskustvu u Hrvatskoj, našim bazama, brodovima, timu i njihovoj krstarenju. Iskustva gostiju s čartera Nava Boats – iz prve ruke!

Pogledaj Nava ljetne priče

Ostanimo u kontaktu
Pretplatite se na naš newsletter

Primite najnovije vijesti, ponude i prijedloge

Evo modala u uvjetu chartera
O Navi - Navaboats - Vaše veleposlanstvo za plovidbu (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rubie Ullrich

Last Updated:

Views: 5783

Rating: 4.1 / 5 (72 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rubie Ullrich

Birthday: 1998-02-02

Address: 743 Stoltenberg Center, Genovevaville, NJ 59925-3119

Phone: +2202978377583

Job: Administration Engineer

Hobby: Surfing, Sailing, Listening to music, Web surfing, Kitesurfing, Geocaching, Backpacking

Introduction: My name is Rubie Ullrich, I am a enthusiastic, perfect, tender, vivacious, talented, famous, delightful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.